full
color
#d9d9d9
https://vejenkoreskole.dk/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://vejenkoreskole.dk/
#ee3a43
style2
Kontakt os på følgende:
+45 50 73 21 96

Om os

Lær os at kende inden du vælger!

Velkommen til Vejen Køreskole

Vi er detaljerede og følger nøje den enkelte elevs behov og om nødvendigt kan undervisningen planlægges individuelt.

Jeg hedder Karin Bork og jeg startede Vejen Køreskole op den 1. december 2008. Vi er tre kørelærere i køreskolen. Bente, Hans Jørgen og Karin. Vi betjener vores elever i Vejen og Holsted.

I Vejen Køreskole synes vi at det er vigtigt, at du får nogle gode informationer inden du starter på køreundervisningen. Derfor kan du bl.a. finde en udførlig prisliste der fortæller dig hvad et kørekort koster.

Det vi kan tilbyde dig er et sjovt og spændende forløb, hvor du grundigt bliver lært om, hvad det vil sige at køre bil, og ikke mindst huske det bagefter. Det er et tæt samarbejde mellem elev og lærer at tage kørekort, og vi vil gøre vores til at det ikke bliver kedeligt!

Hos os stræber vi efter at vores elever kommer igennem første gang. Det betyder at du har opnået en vis sikkerhed, både teoretisk og praktisk, så du er mindre nervøs inden prøverne.De fleste tager kun ét kørekort i deres liv og derfor er det vigtigt, at du vælger en køreskole hvor du får en god undervisning, så du lærer at passe på dig selv og andre i trafikken. Vi gør meget ud af at lære dig den rigtige trafikforståelse.

Mange køreskoler bruger kun “computer undervisning”, men en computer kan ikke undervise, du kan ikke stille spørgsmål og den kan ikke se om du har opfattet budskabet på den rigtige måde.

Derfor et godt råd:

Undgå derfor køreskoler med computerundervisning når du vælger køreskole. Der er mange der kun er interesseret i dine penge.

At tage kørekort er en investering for livet, og livet skal vi passe godt på.

  • Gratis login til teoriundervisning.dk

    Det betyder at du hjemme ved din computer, kan gense eller forudse alle teorilektionerne, samt tage alle de teoriprøver du vil.


  • Lækre biler

    Hos Vejen Køreskole kører vi i nye biler, der giver sikre og behagelige køreoplevelser.


  • Erfarne kørelærere

    Hos Vejen Køreskole gør vi vores bedste for at der kun kommer gode og sikre billister ud på vejene.

dku

paged
Indlæser indlæg...
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off